Palveluksessanne

Palveluihin kuuluvat:

  • Kodit, yritykset ja julkiset tilat.
  • Uudisrakennukset ja saneerauskohteet.
  • Sisustussuunnittelu (väri-, materiaali-, valaistus-, kalustesuunnittelu).
  • Tilasuunnittelu.
  • Näyttely- ja messusuunnittelu.
  • Somistus ja stailaus (esimerkiksi asuntojen myyntistailaus ja erilaiset juhlat).

Suunnittelijanasi toteutan toiveidesi ja budjettisi mukaisesti yksilöllisen,toimivan ja viihtyisän unelmien kotisi, toimistosi, liiketilasi tai vapaa- ajanasuntosi.
Tarvittaessa toimin apuna projektin hallinnassa tai toteutan kohteen kokonaan alusta loppuun. Useiden vuosien ja eri kohteiden antamalla kokemuksella ja ajan hermoilla olevalla tuotetietoudella valitsen kuhunkin kohteesen sopivat materiaalit ja tuotteet.
Laajan ammattilaisten verkoston avulla projektin toteutus on kustannustehokasta ja nopeaa.
Suunnittelukohde voi olla yksittäinen tila tai laajempi kokonaisuus.

Suunnitelma voi sisältää yhden tai useamman sisustussuunnittelun osa-alueen:

  • Valaistussuunnitelma
  • Pinta- ja värisuunnitelma
  • Kalustesuunnitelma
  • Tekstiilisuunnitelma

Sisustus luo kodikkuutta ja persoonallisuutta sekä tuo iloa elämääsi. Haluamme tutustua tarpeisiinne ja toteuttaa haaveenne. Lopputuote voi olla kokonainen sisutussuunnitelma, osittainen avustaminen tai esimerkiksi asunnon stailaaminen myyntikuntoon. Kerro mitä tarvitset, niin me suunnittelemme sen sinulle.

Sisustussuunnitteluprosessi alkaa ilmaisella tarjouskäynnillä, jolloin kartoitetaan asiakkaiden tarpeet ja toiveet tilan suhteen.

Kauempana olevat kohteet: tarjouskäynnistä veloitetaan erikseen, käytetty aika sekä kilometrikorvaus,  joka hyvitetään sopimuksen yhteydessä, muussa tapauksessa tämä jää suunnittelijalle kulukorvaukseksi.

Tarjouskäynti ei velvoita mihinkään suunnittelun aloitan vasta kun asiakas on hyväksynyt tarjouksen. Suunnitelmat tehdään 2 ja 3-D kuvin tietokonetta apuna käyttäen.

Suunnitteluprosessi etenee luonnoksien ja eri vaihtoehtojen esittämisen kautta kohti valmista suunnitelmaa. Lopullinen suunnitelma sisältää sovitusta suunnittelutyöstä riippuen mm. huonekalupohjapiirustuksen, materiaalinäytteet, luonnokset ja tuoteluettelon. Dokumenttien avulla asiakas voi toteuttaa sisustuksen oman aikataulunsa ja budjettinsa puitteissa. Tarvittaessa sopimukseen voidaan sisällyttää toteutus.

Suunnitteluapua voi tilata joko yhteen tai kaikkiin seuraaviin sisustuksen eri osa-alueisiin:

Tilasuunnittelu

Tilan toiminallisuus ja käyttötarkoitus, huonekalujen sijoittelu ja valinta.

Pinta- ja värisuunnittelu

Pintojen ja värien koordinointi miellyttäväksi kokonaisuudeksi.

Tekstiilisuunnittelu

Verhojen, mattojen ja koristetekstiilien koordinointi. Uniikkien tekstiilien suunnittelu ja valmistaminen/ valmistuttaminen ja asennus.

Valaistussuunnittelu

Tilan valaistus yleisvalosta tunnelmavaloon (kiinteä valaistus ja tunnelmavalaistus). Valaisimien sijoittelu ja valinta tyyliin ja toimintoihin sopivaksi.

Sisustusremontit

Toteutamme tarvittaessa kodin kaikki remonttityöt ammattitaidolla, tarvittaessa avaimet käteen periaatteella.

Olipa kyseessä keittiöremontti, kylpy- tai saunatilojen remontoiminen ja uudistaminen tai vaikkapa yhden huoneen tapetointi, ne hoituvat kauttamme.

Olemme tehneet remontteja lukuisiin yksityiskoteihin. Kunnia-asiamme on laadukas työnjälki, sekä asiakkaan toiveiden kuuntelu.

Teemme jokaisen remontin huolella ja hoidamme puolestanne kaikki remonttiin liittyvät asiat.

Sisustuksen viimeistely

Koriste-esineiden, taulujen ym. sijoittelu ja valinta sisustuksen tyyliin sopivaksi.