Sisustussuunnitteluanne Anne Tarkiainen

Yhteystiedot

Maaherrankatu 28, 50100 Mikkeli
GSM: 040-1988188
Sähköposti: anne@sisustussuunnitteluanne.fi
Y-tunnus: 1854355-6

Tässä työssä sisustussuunnittelijana saan tavata paljon mahtavia ihmisiä ja suunnitella monenlaisia koteja ja kohteita.

Juuri tässä on se syy jonka vuoksi rakastan ammattiani sisustusuunnittelijana. Olen toiminut suunnittelijana useita vuosia, tehden satoja projekteja, niin koteja kuin julkisiatilojakin.

Perehdyn jokaiseen projektiini aina täydellä sydämellä ja intensiteetillä, oli kyseessä pieni muutostyö tai suuri vaativa projektikokonaisuus. Minulla on suunnittelijana persoonallinen oma kädenjälkeni, mutta en epäröi toteuttaa erilaisia tyylejä ennakkoluulottomasti laidasta laitaan. Tärkeintä suunnittelussani on että kokonaisuus on aina asiakkaan näköinen ja olemme yhdessä tyytyväisiä lopputulokseen.

Olen työssäni perfektionisti ja minulle on ominaista toteuttaa suunnitelmat pienintäkin yksityiskohtaa kunnioittaen. Suunnitelma saavat alkunsa joskus jopa taianomaisesti. Minua saattaa inspiroida vaikkapa kohteessa alunperin olemassa oleva taulu tai asiakas itse persoona. Tuon tiloihin aina jotain omaperäistä, joka tekee tilasta mielenkiintoisen ja kutsuvan sekä asiakkaan "näköisen".

Suunnitelmien edetessä väri- ja materiaalisuunnitteluvaiheeseen, olen parhaimillani, olen saanut palautetta että vahvin osa-alueeni on värien ja materiaalien monipuolinen käyttö.

Pyydä tarjous / Ota yhteyttä!

|